7 Ocak 2013 Pazartesi

Havuç Kızartması


Malzemeler:
4-5 adet orta boy havuç
Kızartmak için sıvı yağ
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
Tuz

Hazırlanışı:
Havuçların üzerlerini bıçak yardımıyla temizleyin ve 1'er cm halkalar halinde doğrayın.
Burada havuçların miktarı kendi arzunuza kalmış.
Kızmış yağın içine atın ve kızartın.
Diğer tarafta sarımsakları temizleyip yoğurdun içine rendeleyin.
Kızarmış olan havuçları yağını çekmesi için  kağıt havlu yada peçete sermiş olduğunuz bir tabağa alın.
Soğuduktan sonra sarımsaklı yoğurdu üzerine dökün.
Afiyet Olsun...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...